Flytter

3 ting alle glemmer når de flytter

Det kan være en stor opgave, når man skal flytte. For nogle er det første gang, og så er det på nogle bestemte punkter overvældende, men ikke helt på samme måde som dem, der gør det anden gang, eller tredje, fjerde osv. for den sags skyld. Første gang har man typisk ikke så forfærdelig mange ting, man vil have med, men det er til gengæld nyt det hele. Hvis man har hjulpet andre med at flytte, så har man selvfølgelig lidt en ide om, hvordan det kommer til at foregå, men det er nu en gang stadig noget andet, når det er en selv, der skal flytte. Når man har prøvet det før, betyder det i de fleste tilfælde, at man har langt flere ting at flytte på, når man gør det igen. Det gælder især for dem, der lige er blevet skilt eller er i gang med at blive det. Der er forfærdelig mange ting, man skal tage stilling til i den situation, som bare gør flytningen endnu mere overvældende – ikke mindst fordi det gerne skal gå stærkt. For at gøre det en smule nemmere, uanset hvad grunden er i dit tilfælde, så har vi samlet en liste på tre ting, som har nogle af ting, folk har det med at glemme, når de flytter.

Først og fremmest skal du sørge for, at du har alle de ting, du som minimum har brug for i dit nye hjem. Det handler altså om at samle de ting, der er allermest nødvendige for, at hverdagen kan starte på ny. Det er i de fleste tilfælde, alt det, du har brug for, for at du kan sove, spise, gå i bad og udføre dit arbejde.

Nu tror du måske, at du er klar til at gå hverdagen i møde, men hvis du ikke allerede har styr på, hvad du skal gøre med alle dine andre ting, så har de det med at ligge i flyttekasse rundt omkring i hjemmet eller oppe på loftet. Det kan ende med, at du enten køber tingene igen, så du har to af dem, eller at du må undvære nogle ting, som godt nok ikke er essentielle, men stadig gør livet nemmere og mere behageligt. Det kan desuden være stressende at se på flyttekasserne hver dag, da det er en ting på todo-listen, der popper op i dit hoved hver gang, du ser dem.

Der er efterhånden mange, der mener, at breve og lignende fysiske genstande hører fortiden til. Det er dog stadig nødvendigt at have en postkasse, selv hvis den aldrig rigtig bliver brugt til andet end reklamer. Når du køber en, så kan du jo forsøge at vælge efter, at den skal se pæn ud, når nu den ikke som sådan har noget praktisk formål længere, ud over at overholden loven.