6 tips der gør dit hjem mere personligt

Her har vi samlet 5 tips, der kan hjælpe dig med at give et fedt og personligt præg til dit hjem, så lad dig blive inspireret:

 

  1. Bøger

Bøger kan være meget personlige, og de kan give dit hjem et helt særligt udtryk. Dine bøger siger meget om dig, og hvem du er. Det er desuden altid hyggeligt med nogle bøger omkring sig, og kan skabe ramme om en god samtale. De kan sådan set også pynte ret meget, hvis de bliver sat i en flot reol eller på nogle pæne hylder.

 

  1. Hjemmelavede malerier

Der er ikke meget, der er lige så personligt, som et hjemmelavet maleri. Hvis du har den helt store maleerfaring, skal du måske prøve at male noget til den lidt abstrakte side. Dette kan faktisk blive ret godt og flot uden, at du skal have den helt store erfaring. Desuden er basalt malegrej til at skaffe rigtigt mange steder. Husk dog at sætte dine mesterværker i rammer med det samme. Det fortjener de.

 

  1. Portrætter

Hvis du ikke lige føler, at du skal male noget til dit eget hjem, så kan du også få taget et alternativt portræt. Tænk ud af boksen. Det behøver ikke være et fint billede hos en fotograf (selvom det dog også kan være dette), men det kunne være et billede fra en oplevelse eller en ferie, sådan set bare noget, der for fortæller en historie. Det er meget mere personligt og lidt sjovere i længden.

 

  1. Plakater

Plakater kan også give et rigtigt fedt personligt præg på dit hjem. Der findes et utal af forskellige plakater. Det kan f.eks. være en med et fedt citat, der motiverer dig, eller et sjovt motiv, der får dig til at smile, hver gang, du ser det. Det kan f.eks. plakater fra Livink, som du kan hænge over sengen og blive motiveret til dagen, der er på vej.

 

  1. Hjemmelavede møbler

Dette punkt kræver ganske vist lidt mere arbejde, men resultatet kan blive rigtig fedt. Der er rigtigt mange muligheder, og der er meget hjælp at hente på internettet. Du kan bygge alt fra et stort spisebord eller skrivebord, som nok vil kræve lidt tid og arbejde, men du kan også give dig i kast med et mindre projekt, som f.eks. at lave en bordlampe ud fra en gammel whiskyflaske. Uanset, hvad så er det en særlig føling at bruge et møbel, du selv har lavet.

 

  1. Rod

Ikke det mest konventionelle tip, men nogle gange gør det måske ikke så meget, at det roder lidt. Alt med måde selvfølgelig, men hvis der er lidt for ryddet op, kan det også blive lidt kedeligt og trist. Man føler sig også velkommen, som gæst til at sætte sig i sofaen, hvis hver eneste pude, ikke står helt perfekt lige. Det er selvfølgelig op til dig selv, men nogle gange er det hyggeligt nok, at det roder en anelse. Meningen er jo også, at man skal bo i sit hjem, og ikke at det er et udstillingslokale.

Husk også at købe smykker online her