Danske golfbaner du ikke må misse

danske-golfbaner

Golfen har taget sit indtog i danskernes hjerter, og det er ikke uden grund. I Danmark har vi formået at udnytte den smukke natur, vi er så heldige at besidde, til at skabe nogle fantastiske rammer om en af de mest populære fritidsaktiviteter og sportsgrene i landet. Hvis du er en af de mange danskere, som har fået øjnene op for golf og har lyst til at udforske de muligheder, som det ganske danske land byder på, så læs endelig videre i denne artikel.

Der er utrolig mange smukke golfarealer i landet, hvor det er naturen, som virkelig sætter sit præg og skaber en speciel oplevelse for golfspilleren. Omgivelser med træer, søer og bække er intet særsyn, og det er netop dette, som tager golfoplevelsen til helt nye højder. Dette er det helt specielle ved golfbaner i Danmark.

Jeg har beskrevet to af de danske golfbaner, som du for Guds skyld ikke må misse, hvis du er golfentusiast.

 

Ry Golfbane

Det er uden megen tøven, at jeg kan erklære banen i Ry som en af Danmarks smukkeste af slagsen. Søer der reflekterer solens varme stråler og græsplæner med helt grønne strå giver banen en oplevelse, du ikke må misse. “Golf course i perfekt stand” (1. august, 2016) Dette er en anmeldelse på Tripadvisor, som ikke blot understøtter udsagnet, men også roser banens tilstand. Det er altså ikke blot banens flotte omgivelser, som gør golfoplevelsen til unik, et godt slag er også noget banen i den grad egner sig til. Derudover har Ry og Silkeborg et samarbejde, hvor golfklubben tilbyder prøvemedlemskaber, og i samme omgang også tilbyder golfudstyr til de nybegyndere, som endnu ikke har deres eget udstyr.

 

Lübker Golf Resort

Når man besøger banen i Nimtofte, finder man ud af, at det ikke blot er en golfbane. Stedet er et større resort, som tilbyder sine medlemmer en række unikke fordele, som man ikke ser i andre golfklubber. Du er altså ikke bare endnu en golfspiller i rækken, når du en dag vælger at slå dine slag på dette skønne resort.

Banen er blevet kåret til den 17. bedste bane i verden af den engelske hjemmeside Top100golfcourses.co.uk, hvilket også er et tegn på banens høje kvalitet. Så det er ikke blot danskerne der har fået øjnene op for Lübker Golf Resort.

 

Hvis du vil mere end blot spille golf, altså tage et længere ophold på stederne, er disse også to af de mest foretrukne steder i det danske land. Begge byder som sagt på smukt landskab, man kan nyde uden for golfbanerne, men samtidig har begge steder fuldstændig styr på, hvordan man skruer et weekendophold sammen. Kombiner dit golfophold med skøn mad og fine omgivelser og få en afslappende tur, som giver ro i hverdagen.