Datadrevne virksomheder klarer sig bedre

Vil du have en virksomhed med vækst og gode tal på bundlinjen? I så fald bør din virksomhed blive mere datadreven. Undersøgelser har vist at virksomheder, forretninger og organisationer, som er datadrevne i gennemsnit er 5% mere produktive og 6% mere profitable end sine konkurrenter. Derfor bør du, som virksomhedsdrivende, fokusere på dine data, og få mest mulig ud af dem, således du kan drive en bedre og mere succesfuld virksomhed.

 

Hvor du førhen kun brugte dine data til de traditionelle styringsdiscipliner, skal du i stedet bruge dine data til at forny eller forbedre din forretningsmodel. Datadrevet teknologi- og forretningsudvikling handler nemlig om at opfange og anvende den store mængde  ekstern data, som er tilgængelig, i samspil med virksomhedens egne data i teknologi- og forretningsudviklingen. På den måde kan din virksomhed bedre tage kvalificerede beslutninger om alt fra virksomhedernes produkter, processer, service, målgruppe, marketing og strategier. Når du tager datadrevne beslutninger, kan du være sikker på at tage velovervejede beslutninger, som er faktuelle. På den måde får du et forspring i forhold til dine konkurrenter, der ikke tager datadrevne beslutninger.

 

Der findes et hav af forskellige Business Intelligence teknologier, som du kan bruge for at få styr på dine data på en smart og overskuelig måde. Et eksempel er Microsofts business intelligence- og data warehouse-platform, som hedder Microsoft SQL Server. Platformen kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå større indsigt i din virksomheds resultater ved at bruge din virksomheds data samt big data. I platformen ligger en række forskellige services, som du kan bruge til din virksomhed, og du behøver naturligvis kun at vælge netop de services, som din virksomhed har behov for.

Platformen indeholder blandt andet:

 

  • Data warehouse platform, som sørger for at samle hele din virksomheds data ét sted.
  • Integration services, som nemt og hurtigt transformerer og samler alle dine data i dit data warehouse
  • Analysis services, som er support for multidimensionelle modeller
  • Reporting services, hvor du kan udarbejde rapporter til både print og til at virksomhedens hjemmesider.
  • Master data services, som giver dig mulighed for at administrere dine nøgledata og opsætte regler for opretholdelse af virksomhedens datakvalitet.

 

Kontakt en konsulentvirksomhed, der specialiserer sig i Business Intelligence løsninger, hvis du også vil have en datadreven virksomhed, som træffer de rigtige beslutninger.