online køb

Disse 5 bøger kan købes online

Der findes efterhånden ikke de ting, du ikke kan købe online. Alt lige fra køkkenudstyr til hudplejeprodukter og biler kan købes, uden at du behøver gå ned i en fysisk butik. Det gælder også bøger, som der efterhånden findes et stort udvalg af på nettet. Uanset om du er en bogorm, der læser mange bøger om året, eller typen der læser én bog henover lang tid, så kan du med fordel købe dine bøger online. Køb bøger i en fysisk butik eller køb bøger online – du har mulighed for begge dele. Det afhænger helt af, om du foretrækker fysisk shopping, eller om du foretrækker den bekvemmelige shopping hjemmefra, hvor du i ro og mag kan vælge dine bøger og bestille dem hjem til dig selv. Er du i tvivl om, hvilken bog der skal være dit næste læseprojekt? Her får du en liste med 5 uddødelige klassikere, som alle kan købes online:

1. "The Catcher in the Rye" af J.D. Salinger

Bogen handler om den 16-årige dreng Holden Caulfield, som flygter fra Pencey Prep-skolen, efter at han er blevet smidt ud. Han møder flere personer på sin vej, hvoraf han falder for en pige ved navn Sally Hayes. Bogen er meget samfundskritisk og en anerkendt klassiker.

2. "The Great Gatsby" af F. Scott Fitzgerald

Bogen handler om Jay Gatsby. Gatsby har en stor fascination for den smukke Daisy Buchanan, som han møder igen efter 5 år. De to forelsker sig, men dette afføder en tragisk kærlighedshistorie. Bogen tematiserer rigdom, kærlighed og jalousi.

3. "To Kill a Mockingbird" af Harper Lee

Bogen handler om drengen Jem og hans søster Scout, som bor i byen Maycomb i Alabama. Deres far er en advokat, som tager imod en sag om en sort mand, der er blevet anklaget for voldtægt. Bogen handler om familien og deres oplevelser med racisme. Bogen er en af de mest kendte romaner i amerikansk litteratur.

4. "Moby-Dick" af Herman Melville

Bogen handler om Ismael, der arbejder som besætningsmedlem på skibet "Pequod". Han skal arbejde sammen med kaptajnen Ahab, som har et had mod en hvidhval ved navn Moby Dick. Ahab vil dræbe Moby Dick, og Ismael er med på turen. Ismael oplever en helt del på turen, og bogen er meget detaljeret og poetisk.

5. "1984" af George Orwell

Bogen handler om Winston Smith, der bor i et totalitært samfund, hvor alle overvåges. Han lever under et totalitært styre, hvor han drømmer om at flygte. Han får en affære med en pige, som han er forelsket i, men de bliver snart opdaget af myndighederne. Han bliver tortureret, men ender med at tilgive samfundet.