ny bil? mercedes gle 500 er lige noget for dig

Ny bil? Mercedes GLE 500 er lige noget for dig

Står du overfor at skulle have en ny bil? Så er en Mercedes GLE 400 måske lige noget for dig. Hvis du er på udkig efter en SUV, så er Mercedes GLE 500 et oplagt valg. Denne bil er en af de mest populære i sin klasse, og det er ikke uden grund. Vi giver dig her 5 gode grunde til at vælge en Mercedes GLE 500.

Rummelig familiebil

Mercedes GLE 500 er en stor og rummelig bil, der er perfekt til familien. Den har plads til op til 7 personer, og har derudover masser af plads i bagagerummet. Leder du efter en bil, der har plads til det hele, er Mercedes GLE 500 derfor lige noget for dig. Det gælder hvad end du har en familie, eller ofte har vennerne med på køretur.

Smart betjening

Mercedes GLE 500 er også udstyret med et massivt infotainmentsystem, der gør det muligt at styre både musik, navigation og meget andet med ét enkelt touch. Dette er særligt smart, hvis du skal bruge din bil til at arbejde i. Det er også anvendeligt, hvis I er flere familiemedlemmer i bilen, der skal kunne betjene f.eks. musikken på skift.

Sikkerhed i top

Mercedes GLE 500 er også født med et hav af sikkerhedsfunktioner, der gør det muligt at køre trygt. Det sikrer, at du og din familie er i sikre hænder, når I tager på ferie eller på køretur. Mercedes GLE 500 har bl.a. et bremsesystem, der hurtigt regulerer bremsekraften, hvis bilen skulle komme i en kritisk situation. Derudover har den autopilot, der gør det muligt at køre bilen via helt sikker via et joystick.

Lækkert design

En rummelig familiebil behøver ikke være lig med dårligt design. I en Mercedes GLE 500 forenes godt design med praktik. Designet er lækkert, udenpå såvel som indeni. Indendørs er bilen udstyret med gode lædersæder, som er behagelige at sidde i, og som giver bilen lidt ekstra luksus. Udenpå stråler bilen af moderne design forenet med de klassiske SUV-karaktertræk.

Garanteret kvalitet

Når du køber en bil fra Mercedes, er du altid garanteret kvalitet. Mercedes har lavet biler siden år 1886, og har derfor masser af erfaring med at lave biler i høj kvalitet. En bil fra Mercedes har siden begyndelsen været kendetegnet ved at være et højkvalitetsprodukt, og den nye Mercedes GLE 500 er ingen undtagelse. Du kan derfor trygt stole på, at du får en bil, der holder i mange år fremadrettet.