Smukkere uden at blive fattig – En trepunkts-guide

Vi vil allesammen gerne se godt ud. Vi savler over modellerne i bladene, og de smukke kendte mennesker i deres glamorøse kjoler og guldsmykker. Når vi omsider vågner fra vores dagdrømmeri, kan det gøre helt ondt at se virkeligheden i øjnene: vi får aldrig råd, til det vi drømmer om. Måske vi kan spare op til et guldsmykke eller to, og en diamantring er måske ikke heeeelt umuligt. Men hvad er det sjove i, at have nogle få dyre smykker man knap nok tør gå med?

Hele idéen er jo, at vi kan komme til at stråle og lade vores personlighed skinne igennem, ud fra hvad vi tager på. Jo mere varians vi har, jo bedre mulighed har vi for at vise alle sider af os selv. Hvis vi kun har et ringe udvalg, begrænser vi os selv unødigt. Det gør, at vi ubevidst enten kommer til at holde sider af os selv skjulte for dem vi holder af, eller signalerer noget der ikke er os. Begge deler skaber splid og problemer, hvilket ikke er meningen.

Men fortvivl ej, for der findes løsninger. Guld og diamanter var engang den eneste måde at farvelægge os selv med disse skinnende klare farver. Det er derfor de er blevet så værdifulde som de er – fordi de er en sjælden del af den palette vi har behov for, for at vise vigtige dele af os selv til omverdenen. Nu om dage har vi dog flere farver end nogensinde, og kan stråle meget mere end vores forfædre til en meget billigere pris. Du behøver ikke længere at kunne betale et halvt kongerige, for at vise folk din indre prinsesse.

I moderne tid er der masser af billige smykker der stadig er lavet i høj kvalitet, og stråler ligeså meget som de “ægte” ting af guld og sølv. Nogle smykker benytter et ydre lag af de dyre ædelmetaller, og benytter robuste materialer indvendigt – du får altså et stærkt indre, og et smukt ydre på dine smykker, hvilket passer meget godt på den moderne kvinde.

Billige ure til kvinder er også begyndt at blive lavet i en ordentlig kvalitet. Det er ikke længere kun billigt plastik-skrammel fra Kina der er til rådighed: der er så mange designere om budet, at priserne på god kvalitet er presset ned i et prisleje hvor alle kan være med. Der er altså ikke længere grund til at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udseende – i dag kan du få det hele.

Sådan finder du de rigtige smykker, til en god pris:

  • Find ud af, præcis hvad det er du mangler i smykkeskrinet for at kunne udstråle alle sider af dig selv
  • Gå specifikt efter disse ting, og lad dig ikke friste af andet.
  • Kig efter designere du ikke nødvendigvis har hørt om endnu. Du vil blive overrasket over, hvor mange ting du kan finde der passer helt perfekt til dit mål uden at koste en arm og et ben.